Είναι άριστη πηγή ζωικών πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας Το γιαούρτι είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που παράγεται ύστερα από ζύμωση του γάλακτος με ειδικά οξυγαλακτικά βακτήρια. ... συνέχεια
Το τυρί ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά προϊόντα λόγω της επεξεργασίας την οποία έχει υποστεί αλλά και λόγω της θρεπτικής τους σύστασης. ... συνέχεια
Προσφέρουν διατροφικό καταφύγιο σε όσους πάσχουν από αλλεργίες ή άσθμα. Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από την εποχή που κάθε νοικοκυριό είχε την κατσίκα του.... συνέχεια